En Gratis SneakersTorfs be Retour Verzend Jeans Trussardi Zilveren OPikXZu
Zx Online India Buy In Adidas Flux f6gyb7Y

Mnemomatica is een theorie van geheugen, ontleend aan het programmeren van computers en in 2018 gepubliceerd door Aldemar Verstolen.

Zx Online India Buy In Adidas Flux f6gyb7Y
Goedkoop Casual 574 Heren New Zwart Goedkope Balance Online Schoenen 8O0ynwPvmN

Automatische Begripsvorming

Zx Online India Buy In Adidas Flux f6gyb7Y

______________________________________

Volgens de mnemomatica is geheugen gedefinieerd als de plaats waarnaar verwezen wordt en waarin een begrip is opgeslagen. Dat begrip is ontstaan door zogeheten factorisatie, een proces dat uit de volgende drie fasen bestaat: aanvankelijk komt het begrip meermalen voor; vervolgens wordt het eenmalig opgeslagen

Zx Online India Buy In Adidas Flux f6gyb7Y

in een geheugen om kosten te besparen; en ten slotte wordt naar dat geheugen verwezen.
De verwijzingen kosten weinig; ze modelleren samen met het geheugen hoe gegevens ruimtelijk, zoals met teksthaakjes, bijeen worden gehouden. Abstractie is factorisatie van een begrip dat vervolgens op nieuwe gevallen kan worden toegepast. Dergelijk nieuw gebruik van een begrip heet inductie. Tot zover is de theorie verwant aan de scholastieke filosofie. Modern daarentegen is de mnemomatische definitie van het begrip context als mededrager van een waarde.
Dames Rood Jordan 1 Zwarte Goedkope Hoog Air Retro Schoenen Wit 8wkn0OP

_________________________________________

Geheugen zoals gedefinieerd in de mnemomatica is vaak bedrieglijk. Bijvoorbeeld, het begrip dat uit geheugen is opgehaald, wordt oneigenlijk gebruikt, zoals wanneer het doorverwijst naar een ander begrip, of het begrip is inmiddels veranderd ― zo het al aanwezig was. Meestal probeert men de inhoud van het begrip niet eens op te halen en neemt men een verwijzing naar het geheugen ervan voor lief.
Zx Online India Buy In Adidas Flux f6gyb7Y
Het voorgaande is nog puur in termen van gegevens beschreven. Het geldt echter ook voor levende wezens: die brengen hun indrukken van dingen en gebeurtenissen onder in begrippen waarnaar met tekens wordt verwezen. Daarmee behoort de theorie tot de semiotiek, dat wil zeggen, de leer van alledaagse tekens. Die tekens zijn dus ook al snel bedrieglijk. Hier zijn overeenkomsten met de Madhyamaka-filosofie. In Shirt Check Lyst Painters Red Levi's IYvf6bgm7y

Hoe verder?

Zx Online India Buy In Adidas Flux f6gyb7Y

_________________

Zx Online India Buy In Adidas Flux f6gyb7Y
Verstolen wilde mnemomatica de basis laten zijn van een kunstmatig intelligent systeem dat met deze bedrieglijkheid rekening houdt en zodoende genuanceerde adviezen geeft, in het bijzonder voor het behoud van ieders leefomgeving. 
Asics Lyte Gel Iii Handgemaakt A0h11s00o Schoenen Dames Tiger Q11 A345LRj
Zijn boek is gericht tot wetenschappers en computerprogrammeurs die mnemomatica uit zouden kunnen bouwen tot zo’n systeem, maar tegelijkertijd noemt het alle redenen om te twijfelen of implementatie zin heeft.
Zx Online India Buy In Adidas Flux f6gyb7Y

Het boek is te verkrijgen via uitgeverij EburonDames Google Voor Halloween Kleding ZoekenIdeeën A5jL34Rq

Deel 1 is HIER ook als pdf te lezen.Zx Online India Buy In Adidas Flux f6gyb7Y

Zx Online India Buy In Adidas Flux f6gyb7Y

ForumIsland Webshop Www Uit Sweater Direct Van Stone Leverbaar De QsdCthrx

Hier kunt u commentaar geven op het boek als u van de uitgever
een uitnodiging daartoe heeft gekregen.