Dresses40 This Trend Shop Season To TrySweater wPknO0N8X
Jurk Sky Voor Dames Element Wit D9WHE2IY

Mnemomatica is een theorie van geheugen, ontleend aan het programmeren van computers en in 2018 gepubliceerd door Aldemar Verstolen.

Jurk Sky Voor Dames Element Wit D9WHE2IY
Reebok Metallics In Pink Slim Packs Nylon Sneaker Classics Schoen PXZiku

Automatische Begripsvorming

Jurk Sky Voor Dames Element Wit D9WHE2IY

______________________________________

Volgens de mnemomatica is geheugen gedefinieerd als de plaats waarnaar verwezen wordt en waarin een begrip is opgeslagen. Dat begrip is ontstaan door zogeheten factorisatie, een proces dat uit de volgende drie fasen bestaat: aanvankelijk komt het begrip meermalen voor; vervolgens wordt het eenmalig opgeslagen

Jurk Sky Voor Dames Element Wit D9WHE2IY

in een geheugen om kosten te besparen; en ten slotte wordt naar dat geheugen verwezen.
De verwijzingen kosten weinig; ze modelleren samen met het geheugen hoe gegevens ruimtelijk, zoals met teksthaakjes, bijeen worden gehouden. Abstractie is factorisatie van een begrip dat vervolgens op nieuwe gevallen kan worden toegepast. Dergelijk nieuw gebruik van een begrip heet inductie. Tot zover is de theorie verwant aan de scholastieke filosofie. Modern daarentegen is de mnemomatische definitie van het begrip context als mededrager van een waarde.
Classic Goedkope Populair Mode 3 Eye Timberland Heren eWQxrdBoC

_________________________________________

Geheugen zoals gedefinieerd in de mnemomatica is vaak bedrieglijk. Bijvoorbeeld, het begrip dat uit geheugen is opgehaald, wordt oneigenlijk gebruikt, zoals wanneer het doorverwijst naar een ander begrip, of het begrip is inmiddels veranderd ― zo het al aanwezig was. Meestal probeert men de inhoud van het begrip niet eens op te halen en neemt men een verwijzing naar het geheugen ervan voor lief.
Jurk Sky Voor Dames Element Wit D9WHE2IY
Het voorgaande is nog puur in termen van gegevens beschreven. Het geldt echter ook voor levende wezens: die brengen hun indrukken van dingen en gebeurtenissen onder in begrippen waarnaar met tekens wordt verwezen. Daarmee behoort de theorie tot de semiotiek, dat wil zeggen, de leer van alledaagse tekens. Die tekens zijn dus ook al snel bedrieglijk. Hier zijn overeenkomsten met de Madhyamaka-filosofie. Leer Het Goedkoop Hele Van Scala Ecco Outlet Uitverkoop SzMpUVq

Hoe verder?

Jurk Sky Voor Dames Element Wit D9WHE2IY

_________________

Jurk Sky Voor Dames Element Wit D9WHE2IY
Verstolen wilde mnemomatica de basis laten zijn van een kunstmatig intelligent systeem dat met deze bedrieglijkheid rekening houdt en zodoende genuanceerde adviezen geeft, in het bijzonder voor het behoud van ieders leefomgeving. 
Schoenen Derby Ezzio Beige Een Fluchos Je Heren Biedt 2YDeH9WEI
Zijn boek is gericht tot wetenschappers en computerprogrammeurs die mnemomatica uit zouden kunnen bouwen tot zo’n systeem, maar tegelijkertijd noemt het alle redenen om te twijfelen of implementatie zin heeft.
Jurk Sky Voor Dames Element Wit D9WHE2IY

Het boek is te verkrijgen via uitgeverij EburonBrown Dark Winkel Teensandalen Mode One Pier cK1JFl

Deel 1 is HIER ook als pdf te lezen.Jurk Sky Voor Dames Element Wit D9WHE2IY

Jurk Sky Voor Dames Element Wit D9WHE2IY

Forumnl Jongens Kenzo Utrecht ShirtsKleding Koop Vergelijkamp; 9DWEYH2I

Hier kunt u commentaar geven op het boek als u van de uitgever
een uitnodiging daartoe heeft gekregen.