Koop2dehands Open Half PaarTe Damesschoenen2 be qUpzMSVG
Adidas 3 Stripes W Crew Jurk Zwart CxdBoeWr

Mnemomatica is een theorie van geheugen, ontleend aan het programmeren van computers en in 2018 gepubliceerd door Aldemar Verstolen.

Adidas 3 Stripes W Crew Jurk Zwart CxdBoeWr
Mid Outdoor Waterproof L Schoenen Columbia Redmond Xt Grijs Dames zMqSVGUp

Automatische Begripsvorming

Adidas 3 Stripes W Crew Jurk Zwart CxdBoeWr

______________________________________

Volgens de mnemomatica is geheugen gedefinieerd als de plaats waarnaar verwezen wordt en waarin een begrip is opgeslagen. Dat begrip is ontstaan door zogeheten factorisatie, een proces dat uit de volgende drie fasen bestaat: aanvankelijk komt het begrip meermalen voor; vervolgens wordt het eenmalig opgeslagen

Adidas 3 Stripes W Crew Jurk Zwart CxdBoeWr

in een geheugen om kosten te besparen; en ten slotte wordt naar dat geheugen verwezen.
De verwijzingen kosten weinig; ze modelleren samen met het geheugen hoe gegevens ruimtelijk, zoals met teksthaakjes, bijeen worden gehouden. Abstractie is factorisatie van een begrip dat vervolgens op nieuwe gevallen kan worden toegepast. Dergelijk nieuw gebruik van een begrip heet inductie. Tot zover is de theorie verwant aan de scholastieke filosofie. Modern daarentegen is de mnemomatische definitie van het begrip context als mededrager van een waarde.
Precisiesnijwerk High Leg Laarzen Wide E Fit Soles Dames Heavenly 9IWHD2E

_________________________________________

Geheugen zoals gedefinieerd in de mnemomatica is vaak bedrieglijk. Bijvoorbeeld, het begrip dat uit geheugen is opgehaald, wordt oneigenlijk gebruikt, zoals wanneer het doorverwijst naar een ander begrip, of het begrip is inmiddels veranderd ― zo het al aanwezig was. Meestal probeert men de inhoud van het begrip niet eens op te halen en neemt men een verwijzing naar het geheugen ervan voor lief.
Adidas 3 Stripes W Crew Jurk Zwart CxdBoeWr
Het voorgaande is nog puur in termen van gegevens beschreven. Het geldt echter ook voor levende wezens: die brengen hun indrukken van dingen en gebeurtenissen onder in begrippen waarnaar met tekens wordt verwezen. Daarmee behoort de theorie tot de semiotiek, dat wil zeggen, de leer van alledaagse tekens. Die tekens zijn dus ook al snel bedrieglijk. Hier zijn overeenkomsten met de Madhyamaka-filosofie. Bandjes Dames Neus Gesp Puntige Easemax Enkel Strass Sexy Steentjes 6g7fby

Hoe verder?

Adidas 3 Stripes W Crew Jurk Zwart CxdBoeWr

_________________

Adidas 3 Stripes W Crew Jurk Zwart CxdBoeWr
Verstolen wilde mnemomatica de basis laten zijn van een kunstmatig intelligent systeem dat met deze bedrieglijkheid rekening houdt en zodoende genuanceerde adviezen geeft, in het bijzonder voor het behoud van ieders leefomgeving. 
Jurk Meisjes Vergelijk Bruiloft FeestjurkenKleding nl Zwarte YIfgm76yvb
Zijn boek is gericht tot wetenschappers en computerprogrammeurs die mnemomatica uit zouden kunnen bouwen tot zo’n systeem, maar tegelijkertijd noemt het alle redenen om te twijfelen of implementatie zin heeft.
Adidas 3 Stripes W Crew Jurk Zwart CxdBoeWr

Het boek is te verkrijgen via uitgeverij EburonTrainers 2019Rule Road For The With Best Running Shoes kiXZOPuT

Deel 1 is HIER ook als pdf te lezen.Adidas 3 Stripes W Crew Jurk Zwart CxdBoeWr

Adidas 3 Stripes W Crew Jurk Zwart CxdBoeWr

ForumSuperstar Damesschoenen Foundation Sneakers Zwart Adidas 4L5RjA

Hier kunt u commentaar geven op het boek als u van de uitgever
een uitnodiging daartoe heeft gekregen.